۵ نکته در برداشتن خال با لیزر

5 نکته در برداشتن خال با لیزر

5 نکته در برداشتن خال با لیزر


ضرورت برداشتن خال

خال می تواند از جمله بیماری های پوستی باشد. بنابراین یکی از روش ها برای برطرف کردن آن ، برداشتن خال با لیزر می باشد. برخی خال ها حتما باید توسط یک متخصص دیده شده و برای برداشتن آن اقدام گردد.

از جمله خال هایی که باید برداشته شود شامل: ۱- خال هایی که امکان سرطانی شدن آنها زیاد باشد. ۲- خال هایی که شکل و اندازه آنها تغییر کرده است .در ادامه انواع خال را یادآور می شویم زیرا با توجه به نوع خال، روش برداشتن آن هم متفاوت است.

خال ها انواع مختلفی دارند. از جمله آنها، خال معمولی و سرطانی و دیسپلاستیک می باشد. قبل از برداشتن خال باید نوع آن مشخص شده و سپس اگر مورد پرخطری بود جهت تشخیص سرطانی بودن آن آزمایش های لازم گرفته شود. در زیر به طور مفصل در مورد انواع خال ها و روش درمان آنها توضیح داده شده است.

۵ نکته در برداشتن خال با لیزر

معرفی انواع خال ها و برداشتن خال با لیزر

خال معمولی

این نوع از خال که در قسمت های مختلف و بیشتر در نواحی که در تماس مستقیم با نور آفتاب می باشند، در بدن تمامی افراد وجود دارد.

این نوع خال معمولی از بدو تولد وجود دارد و گاها تا ۴۰ سالگی محو می شود.این خال ها معمولا قرمز یا قهوه ای بوده و دارای ضخامت کمتر از ۵ میلی متر و شبیه به یک دایره یا بیضی می باشند. تجمع برخی از رنگدانه های پوست دلیل ایجاد این نوع از خال می باشد..

  6 نکته هزینه برداشتن خال در تهران

خال سرطانی یا ملانوما

معمولا در افرادی که بیش از ۵۰ خال در بدن خود دارند احتمال شکل گیری این نوع خال وجود دارد که البته بسیار کم می باشد. این نوع خال که از بدترین نوع خال است از حالت نرمال خود خارج شده و به یک خال سرطانی تبدیل می گردد..

می توان جهت تشخیص نوع این خال با مراجعه به پزشک آزمایش های مخصوص را انجام داد. البته یکسری از نشانه های ظاهری این خال عبارتند از، تغییر ظاهر خال شامل بزرگتر یا کوچکتر شدن، تغییر رنگ خال، ترشح

خال دیسپلاستیک

یکی دیگر از انواع خال، خال دیسپلاستیک است که ظاهری مثل خال های طبیعی و نرمال ندارد. این نوع خال در بیشتر موارد امکان سرطانی بودنش وجود ندارد.

اما بر تحقیقات به عمل آمده ، در افرادی که ۵ جفت خال از این نوع دارند، احتمال سرطانی شدن خال، ۱۰ برابر بیشتر از افرادی است که هیچ خال دیسپلاستیکی در بدن آنها دیده نمیشود.

برای تشخص ظاهر این نوع خال باید گفت که خال دیسپلاستیک دارای لبه های نامنظم و ضخامتی بیش از ۵ میلی متر می باشد. رنگ این نوع خال از صورتی تا قهوه ای در حال تغییر است. این نوع خال دیسپلاستیک در نواحی از بدن که در تماس مستقیم با آفتاب هستند دیده می شود..

روش های از بین بردن خال صورت

حال که از انواع خال مطلع شدید نوبت به برداشتن آن میرسد. روشهای مختلفی برای از بین بردن خال های سطحی صورت و گوشتی، با توجه  به نوع خال، محل قرارگیری آن و تعداد خال، وجود دارد. گاهی خال با روش لیزر و گاهی با جراحی قابل برداشتن است..

  19 راه درمان خانگی خارش و آلرژی پوستی در کودکان و بزرگسالان

برداشتن خال با لیزر یا جراحی؟

چه زمانی بهتر است خال با لیزر برداشته شود و چه زمانی با جراحی؟

ابتدا بهترین راه برای برداشتن خال، انجام حراحی و بخیه زدن می باشد و بعد از آن باید مورد بررسی پاتولوژی قرار بگیرد. اگر خال مسطح و بسیار کوچک باشد به صلاح دید پزشک و بررسی های لازم در این زمان خال توسط روش های دیگر برداشته می شود ، البته این بستگی به نظر پزشک معالج دارد که چه فاکتورهایی را برای انتخاب روش بررسی کند

روش کار و تشخیص توسط پزشک به اینصورت است که اول پزشک خال را بررسی می کند و اگر از نظر بالینی خوش خیم باشد روش های دیگری را ممکن است انتخاب نماید.

در صورتی پزشک بعد از پرسیدن شرح حال بیمار، خال را با روش لیزر درمان می کند که مورد مشکوکی وجود نداشته باشد و از طرفی خال رشد و تغییر اندازه غیر طبیعی نداشته باشد. روش برداشتن خال با لیزر دارای معایت و مزایایی می باشد که در زیر مفصل به آن پرداخته خواهد شد.

۵ نکته در برداشتن خال با لیزر

مزایا و معایب برداشت خال با لیزر

مزایای برداشتن خال با لیزر

  • غیرتهاجمی بودن آن
  • کاهش ابتلا به عفونت وجود دارد
  • آسانی در برداشتن خال در مناطق صورت و یا بینی

معایب برداشتن خال با لیزر

  • برداشت خال های سطحی و صاف
  • تخریب خال در هنگام برداشتن آن
  • عدم استفاده در برداشتن خال‌هایی با ریشه‌های عمیق

بنابراین قبل از برداشتن خال با لیزر باید باید ابتدا یک آزمایش جهت تشخیص سرطان در مورد این خال گرفته شود.جهت مشاوره بیشتر با مطب پوست و زیبایی دکتر شمس تماس بگیرید:☎ ۲۲۵۵۸۷۱۸ ☎ ⭐⭐⭐⭐

دکتر شمسمشاهده نوشته ها

من دکتر محمدحسن شمس، فارغ التحصیل سال ۸۸ دانشگاه شهید بهشتی در رشته تخصصی درد و انستزی است و مدت چندین سال است که مشغول به طبابت هستم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Buttonتماس با دکتر شمس