تزریق فیلر چه عوارضی دارد؟


تزریق فیلر چه کاربردی دارد؟

تنها کاربرد تزریق فیلرهای پوستی موارد جوان سازی و زیباسازی پوست است که به وسیله افزایش حجم در مناطقی از پوست ایجاد می شود. پیری پوست یا افتادگی پوست در نتیجه کاهش حجم عضله ها اتفاق می افتد و در نتیجه فیلرهای پوستی ( پرکننده های پوستی ) برای افزایش حجم از دست رفته صورت به کار می روند تا جوانی و شادابی را دوباره به پوست شما برگردانند. از بهترین کاربردهای تزریق فیلرهای پوستی می توان به تزریق فیلر گونه ، تزریق فیلر زیر چشم ، تزریق فیلر لب ، تزریق فیلر خطوط و چین و چروک های پوست و همچنین تزریق فیلر بینی اشاره کرد. افزایش حجم لب ها ، لیفت ابرو ، رفع گودی چشم ، رفع فرورفتگی های صورت و همچنین اصلاح فرم بینی در نتیجه تزریق ژل هیالورونیک زیر پوست این نواحی اتفاق می افتد. از جمله کاربردهای مورد تأیید FDA از تزریق فیلرهای پوستی می توان رفع چین و چروک ، حجم دهی به صورت ، جوان سازی دست ها و زیبایی بینی را نام برد. اما آیا تزریق فیلر عوارض دارد؟

موثرترین راه جوان سازی پوست

آیا تزریق فیلر عوارض دارد؟

این روزها بیشتر افرادی که در تلاش برای حفظ جوانی و شادابی پوست صورت و جوانسازی پوست هستند و به دنبال راهی ایمن برای رفع چین و چروک هستند این روش مراقب از پوست و زیبایی ( تزریق فیلر یا تزریق ژل ) را به روش هایی مانند جراحی زیبایی و جراحی پوست ترجیح می دهند چراکه به نسبت جراحی پوست و زیبایی عوارض کمتری دارد و در نتیجه نگرانی های فردی که به دنبال مراقبت زیبایی خویش است به مراتب کاهش پیدا می کند. اگرچه تزریق فیلر برای رفع مشکلات زیبایی روش مقرون به صرفه و مناسب و کم خطری نسبت به دیگر روش های مراقبت از پوست و زیبایی است اما همچنان عوارض و خطراتی نیز دارد که در این مقاله به آنها اشاره خواهیم کرد.

  تزریق فیلر بینی

فیلر هیالورونیک اسید ترکیبات ژل مانندی است که از ماده ای طبیعی که در بافت صورت یافت می شود استفاده می کند تا هم نقش آب رسانی پوست را ایفا کند و هم حجم دهندگی در پوست را داشته باشد.

چگونگی جوان سازی پوست با ژل هیالورونیک اسید

همان طور که گفتیم به مرور زمان با افزایش سن ار حجم عضلات کم می شود و بافت ها آب خود را از دست می دهند و به عبارتی پوست دچار خستگی، چروک های پوستی و همچنین خشکی و بی آبی پوست می شود. از جمله عواملی که فرایند پیری پوست را تسریع می کنند می توان به آلودگی هوا ، تغذیه نامناسب ، چاقی ، مصرف دخانیات ، ورزش نکردن و مصرف کمِ آب اشاره کرد. تزریق فیلر پوستی ( تزریق ژل هیالورونیک اسید ) باعث می شود که کلاژن ها در پوست بازسازی شوند و در نتیجه پوست از حمله رادیکال های آزاد در امان می ماند و جذب آب در بافت پوست به طور چشمگیری افزایش می یابد و فرد به پوستی شاداب و با طراوت دست پیدا می کند بدون اینکه عوارض جراحی های پوست و زیبایی را به جان خریده باشد. تزریق مواد کلاژن ساز به پوست روند پیری پوست را به تعویق می اندازد و با مرطوب نگه داشتن پوست در حفظ زیبایی و شادابی پوست به شما کمک می کند.

ایمن ترین راه جوان سازی پوست

فیلرها از چه جنسی هستند؟

فیلرها به دو دسته کلی تقسیم می شوند فیلرهای طبیعی و فیلرهای غیرطبیعی . چربی خود بدن یکی از فیلرهای طبیعی است که در بعضی موارد پزشک با برداشتن چربی از مناطقی از بدن خودِ فرد و تزریق آن به مناطقی که دچار چین و چروک و افتادگی شده است باعث حجم دادن به پوست می شود. این سلول های چربی با بافت جدیدی که به آن پیوند خورده اند ترکیب می شوند و سبب خون رسانی به سلول های زنده و در نتیجه پر شدن ناحیه تزریق فیلر و جوان سازی طبیعی پوست می شوند. بیشترین کاربرد فیلرهای طبیعی در مناطقی است که نیاز به حجم دهندگی بالاتری دارند. اما در مناطقی که حجم فرورفتگی ها کم است معمولاً از فیلرهای غیرطبیعی ( فیلرهای مصنوعی ) یا همان ژل ها برای حجم دادن به پوست استفاده می شود. اگر از فیلرهای بر پایه هیالورونیک اسید در تزریق فیلر ( تزریق ژل ) استفاده شود چون این فیلرها ترکیباتی از مواد  طبیعی موجود در بافت بدن هستند بنابراین عوارض ندارند. جز اینکه تزریق فیلر در دوران بارداری و تزرق فیلر در دوران شیردهی باید با احتیاط و تحت نظر پزشک متخصص پوست و زیبایی انجام شود. تزریق فیلر ( تزریق ژل ) فقط در صورتی ممکن است عوارض داشته باشد که تحت نظر پزشک متخصص پوست و زیبایی صورت نگیرد (برای مشورت با پزشک متخصص پوست و زیبایی با چندین سال سابقه درخشان در حوزه تزریق فیلر با مطب دکتر شمس با شماره ☎ ۲۲۵۵۸۷۱۸ ☎ تماس بگیرید یا حضوراً به مطب مراجعه کنید.)

  بوتاکس بهتر است یا فیلر؟

عوارض تزریق فیلر ( تزریق ژل )

در صورتی که فیلر پوستی ( ژل تزریق پوستی ) جنس بی کیفیت باشد ، تاریخ انقضایش گذشته باشد ، برای مصرف استاندارد نباشد ، تأییدیه وزارت بهداشت یا مراکز معتبر بهداشتی در سراسر دنیا را نداشته باشد و به ویژه اگر زیر نظر پزشک متخصص انجام نشود بنابراین ممکن است فرد را دچار چنین عارضه هایی کند:

  • کبودی در محل تزریق
  • ورم در محل تزریق
  • التهاب در محل تزریق
  • در هر یک میلیون نفر ممکن است ۱۰ نفر دچار این حادثه در تزریق فیلر زیر چشم شوند که تصادفاً ژل به عروق خونی نفوذ کرده باشد.

تا جای امکان قبل از تصمیم به استفاده و تزریق فیلر ( تزریق ژل ) از یک متخصص مشورت بگیرید تا هم نتیجه بهتری بگیرید و هم عوارض را به حداقل برسانید.

تزریق فیلر(تزریق ژل)

دکتر شمسمشاهده نوشته ها

من دکتر محمدحسن شمس، فارغ التحصیل سال ۸۸ دانشگاه شهید بهشتی در رشته تخصصی درد و انستزی است و مدت چندین سال است که مشغول به طبابت هستم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

Call Now Buttonتماس با دکتر شمس